Αποφασίσατε τελικά να κατασκευάσετε την πισίνα σας;

ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΣΑΣ….ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!
Με αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να σας δώσω τα βασικά στοιχεία σχετικά με τις διάφορες τεχνικές κατασκευής στην αγορά. Μια επισκόπηση που θα σας βοηθήσει να συζητήσετε συνειδητά με τον προμηθευτή σας, καθώς και να κατανοήσετε την πραγματική αξία της πισίνας σας.

Πριν ξεκινήσετε, να έχετε κατά νου τα ακόλουθα σημεία:
 Σωστή ισορροπία μεταξύ τιμής και ποιότητας
 Βεβαιωθείτε ότι η αντίσταση του εδάφους είναι εποικοδομητική στην πίεση που ασκηθούν από τις καιρικές συνθήκες
 Αίτημα διαμόρφωσης και προσαρμογής σε όλες τις απόψεις
 Βεβαιωθείτε ότι η φάση εγκατάστασης δεν είναι επεμβατική
 Ελέγξτε το κόστος συντήρησης
 Αν μη τι άλλο έχει ανατεθεί σε επαγγελματίες, με εμπειρία, να βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα είναι εγγυημένα και με συνεχή παρουσία.

Fiberglass πισίνες

32985d13-df61-4ca1-b83e-fb988922ae85

 Η πισίνα fiberglass σχηματίζεται από ένα καλούπι σε ένα ενιαίο σύνολο, στο οποίο μπορείτε να επιλέξετε το σχήμα, το μέγεθος και το χρώμα στον κατάλογο.
 Τα βήματα που απαιτούνται για την εγκατάσταση του είναι το σκάψιμο, τοποθέτηση της δεξαμενής μονομπλόκ στηρίζεται σε ένα κρεβάτι του χαλίκι ή σκυρόδεμα (για να υλοποιηθεί μετά την ανασκαφή), επίχωση με χαλίκι, η υλοποίηση ορισμένων τοίχων στήριξης και σταθεροποίησης.
 Η λύση είναι κατάλληλη για όσους θέλουν μια inground πισίνα και είναι θέμα ημερών, χωρίς επεμβατική εργασία στους κήπους τους και οι οποίοι έχουν άμεσο κεφάλαιο μέτρια περιεκτικότητα.
 Να εκτιμήσετε το πιθανό κόστος της μεταφοράς από το εργοστάσιο στο εργοτάξιο και το μέσο για την ανύψωση του (ειδικές μεταφορές με φορτηγά, γερανοί, ελικόπτερα).
 Όντας η μονολιθική δομή απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του τόπου και τη θέση όπου θα εγκατασταθεί. Είναι πολύ σημαντικό στην πραγματικότητα, ότι το έδαφος πρέπει να είναι σταθερό λόγω των κινδύνων της κακής συγκράτησης λόγω των πιέσεων του νερού και του εδάφους.
 Θα μπορούσε με την πάροδο του χρόνου να απαιτηθεί επιπλέον συντήρηση για την αποκατάσταση της επικάλυψης γυαλάδα.
 Οι δεξαμενές από fiberglass είναι δομές μονομπλόκ έχουν ήδη οριστεί στα σχήματα και διαστάσεις σύμφωνα με προκαθορισμένο καλούπι. Για να εκτιμηθεί το όριο όσον αφορά την αρθρωτή δομή.

Πισίνες από μπετόν

1120a7f2-b608-4a28-8f84-d03c0fc66429

 Επιλέγουν την πιο παραδοσιακή και τη πιο γνωστή, όσον αφορά την τεχνολογία παραγωγής, η οποία πραγματοποιείται με πυθμένα και τοιχώματα της CA και στη συνέχεια με μία εσωτερική επένδυση προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία από επιλογή μεταξύ PVC, πλακάκια, μωσαϊκά ή άλλες επένδυση πέτρας.
 Απαιτεί για την υλοποίηση εξειδικευμένου εργατικό δυναμικό, με εμπειρία στην κατασκευή πισίνων και όχι μόνο των κατασκευαστικών εργασιών εν γένει.
 Οι αυλές είναι μερικές φορές “τυχοδιώκτης”, γιατί απαιτούν εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή της ανασκαφής λαμβάνοντας επίσης υπόψη ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες.
 Η συγκεκριμένη πισίνα παρέχει πλήρη σπονδύλωση και προσαρμόζετε στο σχεδιασμό, τον τύπο της επίστρωσης, διάφορα αξεσουάρ.

Πισίνες ΠΡΟΚΑΤ

fantasy

 Η δομή με καλούπι δεν θα πρέπει να συγχέεται και δεν μπορεί να συγκριθεί με το παραδοσιακό σκυρόδεμα πισίνα. Είναι πισίνες με πάνελ σε υψηλής πυκνότητας πολυστυρένιο ή πολυπροπυλένιο. Με αυτή την τεχνική ο πίνακας είναι μέρος της δομής της πισίνας και εξ ου και ο όρος “μόνιμο καλούπι».
 Για την επικάλυψη επιλέγουμε μεταξύ Μεμβράνης από PVC, πλακάκια, μωσαϊκά, χρώμα.
 Συνήθως το κόστος της προσήλωσης στο σχεδιασμό και την εκτέλεση των δαπανών είναι κατά μέσο όρο πιο φθηνό, όταν γίνεται από ικανούς επαγγελματίες.

Πισίνες σε όρθια πάνελ από χάλυβα
 Η καρδιά της πισίνας βασίζεται σε μια αυτο-υποστηριζόμενη δομή των τοίχων σε χαλύβδινα πάνελ κυματοειδές, με ραβδώσεις και υποβάλλεται σε μια διαδικασία προστασίας. Στη συνέχεια ακολουθεί η επικάλυψη των τοίχων και κάτω η επένδυση από PVC. Είναι μια ανταγωνιστική λύση με άριστη σχέση ποιότητας / τιμής.
 Η εκτέλεσή του είναι γρήγορη και εύκολη, λαμβάνοντας υπόψη ιδανικές καιρικές συνθήκες και την παρουσία των υπογείων υδάτων.
 Αντίσταση του είναι συγκρίσιμη με ένα παραδοσιακό τσιμεντένιο τοίχο και το φως δομή του είναι κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα των εδαφών.
 Επίσης, η αρθρωτή εξασφαλίζεται χάρη στις ευθείες και καμπύλες πάνελ που επιτρέπουν τα σχήματα και μεγέθη του οποιουδήποτε τύπου.
 Η PVC επικάλυψη ή επένδυση σήμερα προσφέρει λύσεις στη μεγάλη επίδραση στα χρώματα των έγχρωμων ή σε διαφορετικές αποχρώσεις. Για να σηματοδοτήσει τις νεότερες τεχνολογίες όπως 3D που προσφέρουν το οπτικό αποτέλεσμα και την αίσθηση μιας λιμνοθάλασσας της Καραϊβικής και όχι μια λίμνη στο βουνό.

Για να ανακεφαλαιώσουμε:
Για την σωστή επιλογή της πισίνας:
– θα πρέπει να εξετάσετε τη σωστή ισορροπία μεταξύ τιμής και ποιότητας
– θα πρέπει να προσαρμόζετε στην γη σας. Πρέπει να προσφέρει διαμόρφωση και προσαρμογής από κάθε άποψη για εσάς και την οικογένειά σας.
– η κατάλληλη επιλογή ενός συνεργάτη με επαγγελματισμό και εμπειρία στον τομέα, να είναι σε θέση να αξιολογήσει τις ανάγκες σας εντός του προϋπολογισμού, με την καλύτερη λύση από το διαθέσιμο για την πισίνα και τις προσωπικές σας ανάγκες περιοχή.
Επιλέξτε κάποιον που εμπιστεύεστε!