Πισίνες προκάτ

Οι πισίνες μας κατασκευάζονται σύμφωνα με τις πιο υψηλές προδιαγραφές εξασφαλίζοντας την απαράμιλλη ποιότητα και την αποκλειστικότητα στο είδος μας
Η κατασκευή με πάνελ από ατσάλι Ν125, σε συνδυασμό με τις οριζόντιες ραβδώσεις ενισχύουν την αντίσταση από την ώθηση του εδάφους μέχρι και 10 φορές. Ακόμα και στα πιο ανώμαλα υπεδάφη οι πισίνες μας χάρη στα ειδικά πάνελ από γαλβανισμένο ατσάλι αντέχουν πάνω από 100 χρόνια, παρέχοντας στους πελάτες μας μια πισίνα υψηλής ποιότητας αλλά και αισθητικής.

Επιπλέον τα πάνελ είναι επικαλυμμένα από ένα ενισχυμένο στρώμα πολυεστέρα στα εσωτερικά τοιχώματα της πισίνας γεγονός που εξασφαλίζει τέλεια προστασία, θερμομόνωση και ένα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.

Κατασκευάζουμε τόσο εσωτερικές, όσο και εξωτερικές πισίνες προκάτ, θερμαινόμενες ή μη.

 

Βασική προτεραιότητα της εταιρίας μας TechHom, είναι η άμεση και ποιοτική εξυπηρέτησή σας με την καλύτερη σχέση ποιότητας υπηρεσιών, αποτελέσματος και τελικού κόστους

Το τεχνικό μας τμήμα στελεχωμένο από έμπειρους μηχανικούς και τεχνίτες στην κατασκευή και συντήρηση κολυμβητικών δεξαμενών, Spa, υδάτινων διαμορφώσεων κλπ., θα αναλύσει τις ανάγκες σας και θα σας προτείνει την πιο αξιόπιστη και συμφέρουσα λύση

Η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση σε κάθε εξέλιξη στο σχεδιασμό, την αρχιτεκτονική και την τεχνολογία αποτελούν εγγύηση για τους πελάτες μας.

Είμαστε μία εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στην ολοκληρωμένη υλοποίηση λύσεων τύπου πισίνας, συντριβανιού, νεροτσουλήθρας, καθαρισμού νερού, φίλτρων, αντλιών κ.α.

Τα χρόνια της ενασχόλησής μας με το αντικείμενο, σε συνδυασμό με τον μεγάλο αριθμό των ικανοποιημένων πελατών μας Πανελλαδικά, μας έχουν καταστήσει πλέον ειδικούς σε αυτού του είδους τα προϊόντα.

Είμαστε Επισημος Αντιπρόσωπος της Busatta Italy, μέλος του ομίλου SCP, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της πισίνας, των αξεσουάρ της, των παιχνιδιών και άλλων παρελκομένων.

Δείτε τις πισίνες του προμηθευτή μας εδώ

Διεύθυνση: Γ.Πίνη & Πίντζου 3, 190 03, Μαρκόπουλο