Σάουνα

Η σάουνα είναι ένας υπέροχος τρόπος χαλάρωσης που μπορείς να απολαύσεις στα ξενοδοχεία, στα ινστιτούτα ή ακόμα και στο σπίτι. Οι σάουνες κατασκευάζονται από έλατο, σημύδα ή θερμικά επεξεργασμένη λεύκα και η εσωτερική τους επίπλωση κατασκευάζεται από σκανδιναβική ξυλεία λεύκας Η δράση της σάουνα είναι πολλαπλά ευεργετική για το υγιές σώμα.

Τα αιμοφόρα αγγεία διευρύνονται και η αυξημένη αιμάτωση διατηρεί τους ιστούς σε καλή κατάσταση και περιορίζει τους πληθυσμούς μικροοργανισμών, ώστε να γίνεται το σώμα πιο ανθεκτικό στις προσβολές απ’ αυτούς.

Επίσης λειτουργεί ευεργετικά και για το νευρικό σύστημα αλλά και για την κυκλοφορία, ενώ η εφίδρωση καθώς και πάρα πολλές άλλες διαδικασίες και λειτουργίες μέσα στο σώμα επιταχύνουν τον μεταβολισμό και καθαρίζουν τα όργανα και το δέρμα.

Σάουνα Βαρέλι

Η σάουνα σε σχήμα βαρέλι αποτελεί μία νέα τάση στη αγορά.

Το μοναδικό σχήμα της, την κάνει ταυτόχρονα καλαίσθητη και λειτουργική.

Τα κυλινδρικά τοιχώματα δημιουργούν καλύτερη κυκλοφορία της ζέστης, ενώ ο θερμαινόμενος χώρος είναι σημαντικά μικρότερος (23%) σε σύγκριση με μία τετράγωνη σάουνα.

Η σάουνα εξωτερικού χώρου τύπου βαρέλι μετακινείται εύκολα και συναρμολογείται πολύ γρήγορα.

Βασική προτεραιότητα της εταιρίας μας TechHom, είναι η άμεση και ποιοτική εξυπηρέτησή σας με την καλύτερη σχέση ποιότητας υπηρεσιών, αποτελέσματος και τελικού κόστους

Το τεχνικό μας τμήμα στελεχωμένο από έμπειρους μηχανικούς και τεχνίτες στην κατασκευή και συντήρηση κολυμβητικών δεξαμενών, Spa, υδάτινων διαμορφώσεων κλπ., θα αναλύσει τις ανάγκες σας και θα σας προτείνει την πιο αξιόπιστη και συμφέρουσα λύση

Η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση σε κάθε εξέλιξη στο σχεδιασμό, την αρχιτεκτονική και την τεχνολογία αποτελούν εγγύηση για τους πελάτες μας.

Είμαστε μία εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στην ολοκληρωμένη υλοποίηση λύσεων τύπου πισίνας, συντριβανιού, νεροτσουλήθρας, καθαρισμού νερού, φίλτρων, αντλιών κ.α.

Τα χρόνια της ενασχόλησής μας με το αντικείμενο, σε συνδυασμό με τον μεγάλο αριθμό των ικανοποιημένων πελατών μας Πανελλαδικά, μας έχουν καταστήσει πλέον ειδικούς σε αυτού του είδους τα προϊόντα.

Είμαστε Νόμιμος Αντιπρόσωπος της Busatta Italy, μέλος του ομίλου SCP, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της πισίνας, των αξεσουάρ της, των παιχνιδιών και άλλων παρελκομένων.

Διεύθυνση: Γ.Πίνη & Πίντζου 3, 190 03, Μαρκόπουλο

.