Χαμάμ

Ένα Χαμάμ στα μέτρα σας, σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα, ξεκουράζει το σώμα σας και αναζωογονεί το μυαλό σας. Η καταπραϋντική, υγρή ζέστη του ατμού σε μια ήσυχη, ξεκούραστη ατμόσφαιρα είναι ένας σίγουρος τρόπος για να αισθανθείτε ξεκούραστοι και αναζωογονημένοι μετά από μια ημέρα εργασίας.

Αισθανθείτε τους τεντωμένους μυς σας να χαλαρώνουν, τις σκέψεις σας να απομακρύνονται από τα προβλήματα της καθημερινότητας καθώς ο ατμός σας περιβάλει κρατώντας μακριά τον εξωτερικό κόσμο για μια στιγμή. Οι πόνοι στις αρθρώσεις και στους μυς μειώνονται, το δέρμα καθαρίζεται σε βάθος και ενυδατώνεται.

Τελειώνοντας μπορείτε να κάνετε ένα δροσερό ντους, ένα ζεστό μπάνιο ή να κολυμπήσετε στη πισίνα. Θα νιώσετε φρέσκοι και ανανεωμένοι.Μην καθυστερείτε! Αποκτήστε σήμερα το δικό σας Χαμάμ !

Βασική προτεραιότητα της εταιρίας μας TechHom, είναι η άμεση και ποιοτική εξυπηρέτησή σας με την καλύτερη σχέση ποιότητας υπηρεσιών, αποτελέσματος και τελικού κόστους

Το τεχνικό μας τμήμα στελεχωμένο από έμπειρους μηχανικούς και τεχνίτες στην κατασκευή και συντήρηση κολυμβητικών δεξαμενών, Spa, υδάτινων διαμορφώσεων κλπ., θα αναλύσει τις ανάγκες σας και θα σας προτείνει την πιο αξιόπιστη και συμφέρουσα λύση

Η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση σε κάθε εξέλιξη στο σχεδιασμό, την αρχιτεκτονική και την τεχνολογία αποτελούν εγγύηση για τους πελάτες μας.

Είμαστε μία εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στην ολοκληρωμένη υλοποίηση λύσεων τύπου πισίνας, συντριβανιού, νεροτσουλήθρας, καθαρισμού νερού, φίλτρων, αντλιών κ.α.

Τα χρόνια της ενασχόλησής μας με το αντικείμενο, σε συνδυασμό με τον μεγάλο αριθμό των ικανοποιημένων πελατών μας Πανελλαδικά, μας έχουν καταστήσει πλέον ειδικούς σε αυτού του είδους τα προϊόντα.

Είμαστε Νόμιμος Αντιπρόσωπος της Busatta Italy, μέλος του ομίλου SCP, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της πισίνας, των αξεσουάρ της, των παιχνιδιών και άλλων παρελκομένων.

Διεύθυνση: Γ.Πίνη & Πίντζου 3, 190 03, Μαρκόπουλο

.