Και αν η πισίνα ήταν μέσα; Και η «σωστή στιγμή»!!

Είναι η κατάλληλη στιγμή για πολλούς λόγους…
• Επειδή ο προμηθευτής σας μπορεί να αφιερώσει όλη την ώρα που θέλετε
• Επειδή θα έχετε την ευκαιρία να υποβάλει οποιεσδήποτε ερωτήσεις που θέλετε
• Διότι θα ήταν ένα θαυμάσιο δώρο Χριστουγέννων για εσάς και την οικογένειά σας

Όταν αποφασίσετε να εγκαταστήσετε μια εσωτερική πισίνα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να εξεταστεί είναι αν υπάρχει διαθέσιμος χώρος και πώς να το συνθέσετε. Έτσι μπορείτε να επωφεληθείτε:
• από υπόγεια,
• κλειστούς χώρους με τζάμια,
• ένα παλιό ανακαινισμένο κτίριο κοντά,
• ένα δωμάτιο ειδικά σχεδιασμένο για να στεγάσει μια εσωτερική πισίνα.

Ιδανικό για να διευκολύνει ένα ισορροπημένο σύστημα εξαερισμού και αφύγρανσης του περιβάλλοντος, οι τοίχοι να είναι πλήρως ή μερικώς με παράθυρα, τα οποία επιτρέπουν επίσης το άνοιγμα του δωματίου και την πρόσβαση από το εξωτερικό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η επιλογή αυτή ικανοποιεί επίσης τις αισθητικές απαιτήσεις: τα παράθυρα να είναι κομψά και, όταν είναι ανοικτά, να δημιουργήσουν τη συνέχεια μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού.
Το βασικό ζήτημα είναι η επιλογή της εταιρείας που μπορεί να χειριστεί όλες τις τεχνικές πτυχές και το περιβάλλον. Η επιτυχής εφαρμογή αυτού του τύπου της πισίνας απαιτεί, στην πραγματικότητα, μια συγκεκριμένη εμπειρία. Τα βασικά στοιχεία που η εταιρεία θα πρέπει να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει είναι βασικά η σωστή στάθμη της θερμοκρασίας και της υγρασίας για ιδανικό και υγιεινό αέρα χάρη στη δέουσα διαδικασία της κίνησης και της αλλαγής, της υγείας και της ασφάλειας.

Screenshot_3

Τα υλικά πρέπει να είναι ανθεκτικά στην υγρασία και τη διάβρωση, η ρύθμιση όπου έχει εγκατασταθεί η δεξαμενή πολύ υγρή, ενώ η εξάτμιση του νερού στη δεξαμενή και ότι εναποτίθεται στο δέρμα των κολυμβητών.

Η εσωτερική πισίνα δεν απολαμβάνει ένα μέρος των ηλιακών ακτίνων γι ‘αυτό το νερό πρέπει να θερμανθεί. Η εταιρεία θα πρέπει να είναι σε θέση να υπολογίσει με ακρίβεια τις συγκεκριμένες ανάγκες θέρμανσης της πισίνας, και να προτείνει την κατάλληλη λύση από την άποψη της κατανάλωσης ενέργειας και τα χαρακτηριστικά της δεξαμενής. Είναι σημαντικό να διατηρηθεί η θερμοκρασία του νερού παρόμοια με εκείνη του αέρα, αποφεύγοντας την δυσάρεστη αίσθηση του κρύου που εισέρχονται και εξέρχονται από το νερό.

Μια καλή συμβουλή; Λαμβάνοντας υπόψη ότι πάνω από το 70% της απώλειας θερμότητας συμβαίνει στην επιφάνεια, το σύστημα θέρμανσης συνδυάζει μια κάλυψη που θα περιορίζει την απώλεια ενέργειας, ιδίως κατά τη διάρκεια των ημερών της μη χρήσης, βοηθώντας να κρατήσει το νερό ζεστό και επίσης συμβάλλει στην εξοικονόμηση στο κόστος λειτουργίας. Η κάλυψη θα περιορίσει επίσης την υγρασία που δημιουργείται από το φαινόμενο της εξάτμισης, με παράλληλη διαφύλαξη του περιβάλλοντος (υποδομή και τον εξοπλισμό). Ένα ρολό κάλυμμα διακριτές, εύκολο στη χρήση και ελάχιστη αισθητικά είναι ιδανικό.
Μια εσωτερική πισίνα περιβάλλον χρειάζεται επίσης ένα κατάλληλο σύστημα φωτισμού μέσα και έξω από την μπανιέρα. Εάν το περιβάλλον επιτρέπει, είναι πάντα προτιμότερο ένα καλό ποσό του φυσικού φωτός, που συνοδεύεται από το τεχνητό, όπου η επιλογή είναι μάλλον μεγάλη, και ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα, καθώς και να είναι υψηλής απόδοσης και λαμπτήρες χαμηλής κατανάλωσης LED.